Eristykset

TEOLLISUUSERISTYKSET

Toteutamme vaativien teollisuusympäristöjen eristysratkaisuja, jotka palvelevat energialaitosten, ydinvoimaloiden, satamien, paperi-, ja prosessiteollisuuden suuryrityksiä.

Toimitamme teollisuuseristykset asiakkaamme yksilöllisten tarpeiden mukaan, minkä lisäksi pystymme tuottamaan teollisuuseristyksen ratkaisut suoralla kokonaistoimituksella. Näin huolehdimme projektinhallinnasta ja kustannustehokkaasta toimituksesta: telineratkaisuista, putkistoasennuksista, eristyksestä ja kunnossapidosta.

Esivalmistamme kaikki osat tuotantotiloissamme tietokoneohjatuin ohutlevykonein, jotta voimme olla varmoja osien korkeasta laadusta ja sopivuudesta.


LVI-ERISTYKSET

Tehokas eristäminen on korkean energiatehokkuuden tärkein tekijä. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat muun muassa ilmastointi-, lämpö-, jäähdytysputki- ja vesijohtoeristyksistä. Näiden lisäksi toteutamme vuosien kokemuksella putkistojen, vaihtimien ja muiden laitteiden eristystyöt.


ASBESTISANEERAUS

Työntekijämme ovat asbestipurkajan ammattipätevyyden saaneita alan ammattilaisia. Teemme asbestisaneeraukset kaikkeen julkisen sektorin ja teollisuuden korjausrakentamiseen kuten taloyhtiöihin, kouluihin, virastorakennuksiin, kauppoihin, hotelleihin, teollisuus- ja voimalaitoksiin.

Asbestipölyltä suojautumiseen vaaditaan erityisiä asbestipurkajan suojavarusteita ja varsinaiseen asbestin purkutyöhön Hepa-suodattimin varustettuja imureita, alipaineistajia sekä muita asbestityöhön tarkoitettuja laitteita ja varusteita. Asbestipöly läpäisee tavalliset hengityssuojaimet ja suodattimet, joten asbestipölyltä on kotikonstein mahdotonta suojautua. Tämä on hyvä muistaa, jos harkitset oma-aloitteisesti esim. kylpyhuoneremontin tekemistä vanhemmassa omakotitalossa tai taloyhtiössä.


ASBESTIKARTOITUS

Vuoden 2016 alusta lähtien asbestikartoitus on ollut pakollinen kaikessa korjausrakentamisessa, joka koskee ennen vuotta 1994 rakennettuja rakennuksia. Asbestikartoituksen ensisijaisena tehtävänä on selvittää mahdollisen asbestin sijainti, määrä ja laatu. Lisäksi kartoituksessa selvitetään asbestia sisältävien materiaalien pölyävyys niitä käsiteltäessä tai purettaessa.

Suoritamme asbestikartoitukset tutkimalla kohteen ja ottamalla tarvittavat näytteet, jotka analysoidaan laboratoriotestein. Kartoituksesta tehdään kirjallinen selvitys asiakkaalle, jonka pohjalta voidaan määrittää käytettävät purkutyömenetelmät ja laskea kustannusarvio asbestia sisältävien kohteiden purkutyöstä.


PALOKATKOT

Teemme palokatkot sertifioiduilla HILTI-tuotteilla. Turvallisuuden takaamiseksi jokainen läpivienti merkitään tarralla, josta käy ilmi käytetty materiaali, työn tekijä sekä materiaalin hyväksyntä.

Olemme saaneet valmistajan koulutukset oikeaoppisten ja laadukkaiden palokatkojen tekoon. Näin varmistamme, että tulipalon syttyessä liekkien, kuumuuden ja savukaasujen leviäminen läpivientien kautta estetään mahdollisimman tehokkaasti ja poistuminen on turvallisempaa. 


KUNNOSSAPITOSOPIMUS

Kunnossapitosopimuksella tarkoitetaan kattavaa, tarpeiden mukaan räätälöityä sopimusta laitoksen kunnossapidosta. Kokonaisvaltaista palvelua halutessanne sopimukseen voidaan ottaa mukaan kaikki yrityksemme toimialueet, eli eristystyöt, telinetyöt, teollisuusputkistojen valmistus ja asennus sekä LVI-työt.

Solmimalla kunnossapitosopimuksen kanssamme asiakas varmistaa pitkäaikaisen sitoutumisemme sopimuskohteen palvelutuotantoon ja huoltotoimenpiteisiin. Tämä tarkoittaa entistä laadukkaampaa ja nopeampaa palvelua, sillä sopimusasiakkaamme ovat aina etusijalla, kun tarvitaan välitöntä reagointia esimerkiksi tuotantoon vaikuttavissa häiriötilanteissa.